Ne face plăcere să vă anunţăm publicarea volumului de PROCEEDINGS, ce urmează să fie indexat ISI Thomson Reuter: http://www.filodirittoeditore.com/index.php?route=product/product&path=67&product_id=141

   Bine ați venit

     Stimați Colegi,

     Vă urăm bun venit la Cel de-al 5-lea Congres al Societății Române de Ultrasonografie în Obstetrică și Ginecologie. Manifestarea se va desfășura la Tîrgu Mureş, în perioada 20-22 Aprilie 2017. Congresul va fi precedat de un Curs aprobat de ISUOG cu tema 3D in Fetal Medicine: Why, How and When (Director de Curs: Fred Ushakov - Fetal Medicine Unit, University College London Hospital; Dr. Marcin Wiechec - Jagiellonian University, Krakow, Poland).

      Vă întâmpinăm cu aceeași ospitalitate și căldură, într-o ambianţă elegantă și modernă, şi dorim să vă oferim o manifestare științifică memorabilă. Avem convingerea că lectorii de excepţie internaţionali pe care i-am invitat și de această dată, împreună cu participarea tuturor specialiștilor români, vor satisface așteptările dumeavoastră.

      Așteptăm cu nerăbdare să vă revedem la Congresul SRUOG și vă încurajăm să trimiteți cât mai multe lucrări care vor fi selecționate ca prezentări orale și postere. Avem certitudinea că prin dumneavoastră vom reuși să facem din acest eveniment un succes și o tradiție.

      Vă aşteptăm cu drag,

      Președinte Prof. Dr. Radu Vlădăreanu
      Co-președinți Prof. Dr. Bela Szabo, Prof. Dr. Claudiu Mărginean